Ook iets te vertellen?

Amsterdamszorgblog.nl is een online platform voor iedereen die op de één of andere manier met zorg te maken heeft. Samen vertellen we het verhaal over zorgen voor elkaar in de regio Amsterdam. Helder, herkenbaar en persoonlijk. Doe je ook mee? Heb je een goed verhaal voor Amsterdamszorgblog.nl? Stuur dan een e-mail naar redactie@amsterdamszorgblog.nl met daarin een omschrijving van het onderwerp, en wat meer informatie over jezelf.

In de bloginstructie lees je meer over de werkwijze rond het plaatsen van blogs:
Bloginstructie Amsterdams Zorgblog

Reageren
De inhoud van het blog wordt met grote zorg samengesteld. De meningen verkondigd op dit blog zijn de meningen van de bloggers zelf en niet per se van de betrokken organisaties. Je bent van harte welkom om te reageren op berichten. Houd je dan wel aan de volgende spelregels:

Spelregels:

  • Anonieme reacties worden niet geplaatst;
  • Gebruik een geldig e-mailadres; dit is onzichtbaar op de site, maar zichtbaar voor de webmaster;
  • Een reactie moet over het onderwerp van het artikel gaan;
  • Reageer kort en bondig;
  • Beschuldigingen zonder bewijs worden niet geplaatst;
  • Het is niet toegestaan om berichten te plaatsen die aanstootgevend, kwetsend, bedreigend of discriminerend kunnen zijn. In het bijzonder: geen grof taalgebruik, geen scheldpartijen, geen persoonlijke aanvallen/ niet op de man spelen, geen racistische bijdragen, geen commerciële boodschappen.

De makers van deze website hebben het recht reacties naar eigen inzicht te weigeren, in te korten of te verwijderen. Over het toepassen van de regels gaan we niet in discussie.