Amsterdamszorgblog.nl is een online platform voor iedereen die op de één of andere manier met zorgen voor elkaar te maken heeft. Samen vertellen we het verhaal over zorgen voor elkaar in de regio Amsterdam. Hoe regelen we dat samen? Wat betekenen alle veranderingen voor inwoners van Amsterdam? En voor hun familie, buurtgenoten, vrijwilligers en medewerkers uit zorg en welzijn? Op het blog delen wij onze ervaring en tips. Eerlijk en kritisch, maar altijd op een manier dat we er echt iets mee kunnen. Helder, herkenbaar en persoonlijk.

Wil je ook meeschrijven of reageren op een blog? Kijk dan bij ‘meedoen‘. We vertellen je daar waar een blog aan moet voldoen voor het geplaatst wordt. Ook lees je daar een paar spelregels rond het reageren op blogs.

De betrokkenen van het blog zijn diverse organisaties uit de regio Amsterdam. In plaats van versnipperde informatie willen we één beeld geven van alle veranderingen. En niet alleen vanuit de invalshoek van de organisaties, maar ook door en voor de inwoners van Amsterdam en hun omgeving. En voor alle professionals die hiermee in hun dagelijkse werk te maken hebben, zoals verpleegkundigen, huisartsen, sociaal werkers, jongerenwerkers.

De coördinatie (en redactie) van het blog is in handen van SIGRA.